Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
TARKA LUCYNA, 02-07-2013

super kwatera wspaniali gospodarze POLECAM!

10.0
Maciej , 21-05-2014

Polecamy! Blisko morza, czysto my na pewno jeszcze tutaj wrócimy i to najbliższym czasie. Polecam jeszcze raz

9.6
Katarzyna , 15-07-2014

POLECAM: -) byłam rok temu, niestety w tym roku nie było już wolnych miejsc i się nie dziwię, ale będziemy praktycznie naprzeciwko w innym miejscu! Jak dla nas największym plusem była lokalizacja, cisza i spokój oraz bliska odległość do morza z pięknym zejściem. Czyściutko i mili właściciele!

10.0
Wojtek i Agnieszka z Łodzi , 26-07-2014

Dom nowy, wybudowany ~2 lata temu, w środku czysto. W pokojach telewizory LCD, Wi - fi. Lokalizacja rewelacja, jeden z głównych atutów tej kwatery! Pod ręką, sklepy spożywcze, gofry, kebab, kurczak z rożna, kiosk, wypożyczalnia rowerów. Jest troszkę taniej niż w samym centrum np. rower cały dzień 30 zł, w centrum 40 zł. Do plaży strzeżonej jakieś 2-3 minuty, zejście schodami, dojście do schodów kostka brukowa. Na plaży BAR pod namiotem, wieczorem karaoke. Następne zejście 400 metrów dalej, plaża niestrzeżona, zdecydowanie mniej ludzi. Do ścisłego centrum 5-8 minut pieszo. Blisko do pysznej lodziarni "Szkolnicki", na przeciw lodów jeden z lepszych kebabów w Pobierowie (róg Mickiewicza/Grunwaldzkiej) Na podwórku przed domem stoły ogrodowe, można zjeść śniadanie na świeżym powietrzu pod sosnami. Gospodarze młodzi, bardzo sympatyczni i pomocni!

10.0
Romek Ślęzak , 13-08-2014

Odwiedzamy Pobierowo już od kilku lat. Jesteśmy stałymi klientami. Serdecznie polecam. Blisko morza miła obsługa, czysto, sympatycznie i spokojnie. Teren ogrodzony, parking. Blisko sklepy oraz jadalnie. POLECAM!.

10.0
Jolanta F., 12-07-2015

Serdecznie polecamy. Bardzo dobra lokalizacja, pokoje czyściutkie, mili gospodarze, wi - fi, telewizor. Do morza przez ulicę. Na pewno jeszcze skorzystamy.

9.4
Iwona Brz, 16-08-2015

Polecam, miła i sympatyczna gospodyni. Niestety kończymy pobyt, ale za rok wracamy tu napewno. Czysto, sludnie.

10.0
Agnieszka Radosław Zdun, 28-09-2015

Moja opinia jest w skali wysokiej, gdyż gospodarze idealnie Nas przyjęli. Pokoje czyste, zadbane, pachnące świeżością. Położenie idealne, nawet dla rodzin z dziećmi. Atmosfera idealna do pięknej pogody i pięknego krajobrazu nadmorskiej fali.;) Gorąco polecamy wraz z mężem! Idealne miejsce na wypoczynek po ciężkim roku pracy!:)

10.0
Beata Rusinko, 17-09-2016

Miejsce idealne na wypoczynek.Pokoje zadbane czyściutkie.Pani Agnieszka przesympatyczna.Blisko do morza, oraz centrum miejscowości. W razie załamania pogody doskonała baza wypadowa.Na pewno jeszcze tu wrócimy i namówimy na pobyt naszych znajomych.

10.0
Edyta M., 22-01-2018

Polecam! Nocleg komfortowy. Pokoje odpowiednio wyposażone, do tego czysta łazienka. Nie jest łatwo trafić na komfortowe pokoje tak zadbane jak tutaj. Widać, że właścicielka dba o swój obiekt. Dużym atutem dla mnie jest fakt, że do morza jest bardzo blisko.

10.0
Anna , 18-07-2019

Witam? Kwatery u Pani Agnieszki to idealne miejsc na wakacyjne wyciszenie po roku ciężkiej pracy. Gospodyni to cudowna, uśmiechnięta Kobieta. Pokoje z łazienkami czysciutke i przytulne. Do morza dosłownie rzut beretem (minuta drogi). Sam dom położony jest w zacisznym miejscu. Jak dla nas idealna lokalizacja! Z pewnością wrócimy do Pani Agnieszki w przyszłym roku. GORĄCO POLECAM!

10.0
Ania Dominik i Antek Baranowscy, 18-08-2019

Miejsce jak najbardziej godne polecenia. Kwatera zgodna z opisem a cena adekwatna do standardu. Jesteśmy mega zadowoleni bo lepiej nie mogliśmy trafić- tym bardziej że jechaliśmy w ciemno. Wszystko pod ręką i do morza dosłownie parę minut jak już pisano w poprzednich opiniach. Właściciele bardzo sympatyczni. Czysciutko, schludnie i pachnąco już od korytarza? Pani Agnieszko dziękujemy i polecamy!

10.0
Elżbieta Mazoń, 03-07-2020

Cudowne miejsce, spokojna okolica, blisko do morza, pokoje bardzo czyściutkie! Pani Gospodyni przemiła osóbka;) Godne polecenia miejsce! Na pewno jeszcze tam wrócimy; D Pozdrawiam i polecam!

10.0
Paulina i Rafał, 16-07-2021

Na ofertę Pani Agnieszki trafiliśmy przypadkowo przeglądając internet. Miejsce idealnie usytuowane, bliziutko plaży. Samochód od momentu przyjazdu do wyjazdu parkował na posesji. Pokój czyściutki, balkon z widokiem na całą okolicę. Komfortowy aneksik kuchenny pozwalający na przygotowanie posiłku. Serdecznie polecamy to miejsce i właścicielkę która wkłada w nie dużo serca.

10.0
Jola, 29-06-2022

Odpoczywaliśmy u Pani Agnieszki. Wspaniała właścicielka. Pokoje czyściutkie, pachnące. spokojna okolica. blisko do plaży. Cudowna atmosfera. Pani Agnieszko bardzo dziękujemy, na pewno do Pani wrócimy. Pozdrawiamy gorąco.

10.0
Lucyna, 03-07-2022

Kolejny urlop za nami, oczywiscie Pobierowo u Pani Agnieszki przemili gospodarze kazdy pobyt traktujemy jak urlop u dobrych znajomych.Sama kwatera na 10 z wielkim plusem. ..Goraco polecam.

10.0
Anna, 18-07-2022

Super lokalizacja - bardzo blisko do plaży, sklepów i centrum. Czyste pokoje, dostęp do Wi - Fi, parking na terenie posesji. Przemiła Właścicielka. Na pewno jeszcze skorzystamy w przyszłości. Gorąco polecamy.

10.0
Anna , 29-07-2022

I znów po wakacjach u Agusi, było fantastycznie super miejsce, bardzo czyste pokoje z pełnym wyposażeniem i wszelkimi wygodami no a przede wszystkim fantastyczni ludzie, czyli właściciele? nie omieszkam dodać że, to już 8 rok z kolei jak spędzamy u Agi i jej rodziny super wakacje, w przyszłym roku też do nich zawitamy, jak zwykle na pełne 2 tygodnie. POLECAM na 300%?. Do zobaczenia Ania i Jasiu.

Pogoda

Pogoda Pobierowo na dziś: 26-11-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 1 3 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 1 3 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 2 5 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 4 5 °C

Oferty Specjalne

Boże Ciało

Zapraszamy na długi weekend czerwcowy. Blisko plaży, teren ogrodzony, zielony. Pokoje 2,3, 4 osobowe. Parking bezpłatny....

więcej